Кількість
|
Вартість
|
||
|
За допомогою спінювача для молока на 500 мл можна приготувати густу молочну піну для гурманів кави "Мокко", "Капучіно" та "Латте".
☕️ Спінювач для молока складається з глечика з матовою поверхнею, кришки 4 класу, білої розливної ложки з металевою сіточкою.
☕️Глек має зручну дугоподібну ручку.
☕️Усі частини виробу виготовлені з високоякісного полімеру.
☕️Наповніть молоком глечик до позначки максимального рівня рідини і встановіть кришку виробу в режим «носик відкритий».
☕️Поставте спінювач у мікрохвильову піч та встановіть середню температуру. Час підігріву – 1 хвилина.
☕️Молоко також можна підігріти на плиті до 65 °, а потім перелити його в глечик.
☕️Ставимо розливну ложку в ємність із молоком. При цьому носик глечика повинен бути закритий.
☕️Притисніть однією рукою кришку спінювача, а іншою рукою інтенсивно рухайте ложку вгору та вниз приблизно 40 секунд.
☕️Зачекайте ще кілька секунд, щоб молоко осіло.
☕️Використовуйте розливну ложечку для додавання молочної пінки до кави.
☕️Для приготування двох чашок "Капучіно" достатньо 150 мл молока.
☕️Посипте готову каву зі збитим молоком какао-порошком або тертим шоколадом.
☕️Якщо ваша дитина неохоче п'є молоко, приготуйте їй коктейль. Додайте у спінене молоко ягідний сироп, шматочки ніжних фруктів, наприклад, банан. Такі ласощі припадуть до душі всім членам сім'ї.
☕️Глек можна використовувати окремо, як соусник.
❗️ не доводьте молоко до кипіння! Воно повинно мати температуру трохи вище 60 ° (ідеально 65 °), інакше його буде важко збивати.
❗️Виріб не призначений для спінювання порошкового молока.
📌Усі частини виробу можна мити в посудомийній машині.