Кількість
|
Вартість
|
||
|
📐Довжина леза – 15 см
📐Довжина ручки – 14 см
📐Ширина леза – 9,5 см.
📐Вага – 405 г
Ніж для рубання м'яса «Гурман» відмінно справляється з нарізкою м'яса та риби, а також, шаткуванням зелені та овочів.
Опис та переваги
🔹Ножі серії «Гурман» виконані з високоякісної сталі, не схильної до корозії.
🔹Якісне заточування леза забезпечує високі ріжучі характеристики. Завдяки цьому Ви витрачаєте менше часу та зусиль на нарізку продуктів.
🔹Форма рукоятки забезпечує надійне захоплення.
🔹Ніж для рубання м'яса «Гурман» має чохол і стане чудовим подарунком як жінці-господарці, так і кулінару-чоловіку.
Застосування та переваги
🔹Гостро лезо ножа створено для нарізки м'яса без кісток і філе риби.
🔹Наріжте тонкі скибочки свинини та засмажте під гострим соусом у сковороді ВОК.
🔹Широкий ніж для рубання м'яса філігранно нарізає овочі та фрукти. Ваші салати здивують гостей бездоганно рівними тонкими кільцями томатів та солодкого перцю, прозорими кільцями цибулі.
🔹Дрібно нашинкуйте кріп, петрушку, зелену цибулю, а потім, використовуючи ніж як лопатку, перекладіть свіжонарізану зелень у блюдо.
Зберігання та догляд
❗️Будьте обережні при користуванні ножем: лезо дуже гостре!
❗️Не використовуйте ножі на металевих, керамічних та скляних поверхнях. Оптимальне використання полімерних дощок.
❗️Не рекомендується різати морозиво, кістки.
❗️Не використовуйте як викрутку, відкривачку для пляшок.
❗️Промивайте вручну ножі гарячою водою з рідким миючим засобом, потім просушуйте м'якою тканиною. Не рекомендується миття ножів у посудомийній машині: жорсткі миючі засоби можуть пошкодити лезо.
❗️Не замочуйте ножа у воді, це може призвести до появи на лезі білих плям. Якщо ж така проблема трапилася, Ви легко впораєтеся з ними за допомогою крему для чищення металу.