Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Використовуйте шейкер на 350 мл для приготування маринаду, соусу для заправки овочевих салатів, коктейлів, омлету або напою для спортивного харчування.

 

 ✅Невелика за об‘ємом ємність знадобиться на кухні для приготування соусу.  Оливкова олія, лимонний сік, сіль та цукор змішуються в ємності та використовуються далі для заправки овочевих салатів.

 ✅Клапан на кришці щільно закривається і готовий соус можна зберігати в шейкері.

 ✅Якщо Ви віддаєте перевагу дієтичній їжі, то можна приготувати низькокалорійний коктейль із знежиреного молока, варення або ягідного желе.

 ✅Шейкер потрібен тим, хто харчується щогодини для схуднення або спортсменам для набору м'язової маси.

 ✅Можна приготувати омлет із 3-4 яєць з молоком або вершками.

 ✅Носик має ефект зворотної краплі, тому зручніше наливати тісто на сковороду безпосередньо із шейкера.

 ✅Насадки комбайна «Малий кухар» підходять до основи шейкера, що дозволяє готувати коктейлі зі свіжого апельсинового соку. 

 

 ✅Кришка герметично надягається на основу, що запобігає розбризкуванню або витіканню продуктів.

 ✅На основу виробу нанесено чітку шкалу з поділками до 350 мл.

 ✅Кришку можна використовувати як мірну ємність.  З внутрішньої сторони є розподіли від 25мл до 75мл.

 ✅Це дуже зручно, якщо під час приготування напою треба додати концентрат.

 ✅Виріб чудово миється.  Можна легко видалити залишки їжі зі всіх важкодоступних місць та заглиблень.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Шейкер (350 мл)

В наявності
Артикул: РП044
299 грн
499 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко

Самовивіз зі студії  — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні — за тарифами перевізника

Більше інформації про доставку

  • Оплата на карту Приватбанка/Монобанка
  • Накладний платіж (при мінімальній передоплаті 200 грн)
  • Оплата готівкою в студії

Гарантія на більшість виробів 30 років:

  • при виявленні заводського браку;
  • за умови правильного використання.
Вгору