Кількість
|
Вартість
|
||
|
• Вставка для пасти має з боків 2 порожнисті ергономічні ручки, що не нагріваються при приготуванні продуктів та забезпечують надійне захоплення виробу.
• Дно вставки має отвори для проникнення пари.
• Вставка для пасти має ергономічний дизайн та округлу форму.
• Для приготування їжі у вставці – налийте воду в каструлю, доведіть до кипіння. Для приготування їжі поставте вставку зверху і накрийте кришкою. Пар надходитиме у вставку і продукти готуватимуться. За допомогою вставки легко варити пасту і витягати з каструлі з киплячою водою.
Рекомендації:
• Перед використанням зніміть усі наклейки. Вимийте виріб вручну в гарячій воді з милом, промийте і витріть насухо. Зробіть це 2-3 рази.
• Щоб уникнути появи плям на поверхні виробів, додайте сіль тільки після того, як вода нагрілася і сіль змогла рівномірно розчинитися у воді.
• Видаляйте прилиплі шматочки їжі, замочуючи виріб у гарячій воді з додаванням миючого засобу.
• Дозвольте виробу охолонути перед миттям.
Технічна інформація
Не перевищуйте температури 230 градусів.
Не залишайте порожні вироби на вогні.
Діаметр конфорки повинен бути не більшим за діаметр дна виробу.
Гарантія на металеві частини виробу – 30 років.
Рекомендується миття вручну. Не використовуйте жорсткі губки та абразивні миючі засоби. Використовуйте лише спеціальні засоби для миття нержавіючої сталі.